BRUDESTYLING

På din store dag skal der ikke være en finger at sætte på når det kommer til din styling. I mine hænder lover jeg mit bedste for at du kommer til at stråle.

PAKKE-LØSNINGER

BrudePakken

Pakken sørger for alt til at få dig drømme-skøn. Stylingen tager sted i de rolige rammer af min lille salon i Silkeborg.

4,500 ,-

Luksus Brudepakken

Med luksuspakken, skal du bryde hovedet dét mindre. Med denne pakke kommer jeg ud på lokationen for dit bryllup med alt hvad vi skal bruge.

5,000 ,-

GæstePakken

Skal du fejre en af dine kære eller påskønne dine brudepiger, så har jeg Gæstepakken.

fra 2,500 ,-

For mere information om brudepakkerne:

KLIK HER

For mere information om brudepakkerne:

KLIK HER

Når du skal forevige din kærlighed bør du ikke tænke på andet end at nyde dagen.
Jeg sørger for at du ser skøn ud til langt ud på natten, og at du stråler på de forevigede billedminder.

Fantastisk Smukt

Mette satte brudehår og lagde makeup til mit bryllup. Hår og makeup blev fantastisk smukt, lige som jeg gerne ville have det. Mette er en af landets bedste til det, hun laver, og derfor er hun også et anerkendt navn i mode- hår- og stylistbranchen. Ud over at Mette er en af landets bedste til det, hun laver, så har Mette også en fantastisk rolighed, som man som brud hurtigt kan få brug for på den store dag. Mettes store erfaring gør, at man hos hende er i meget trygge hænder.

Mai Klærke / BRUD

Fuldstændigt SPOT-ON!

Jeg følte mig i utrolig trygge og sikre hænder, da Mette sørgede for styling af hår og makeup til mit bryllup. Hun ramte fuldstændig spot on i forhold til at skabe et look, der passede til min personlighed og min brudekjole og slør. Både makeuppen og håret var så gennemført og naturlig. Jeg bliver stadig spurgt, hvem der lavede så godt et stykke arbejde – og her vil jeg med stor glæde gerne henvise til Mette. Hun er super dygtig og meget nem at samarbejde med. En stor fornøjelse!

Jane Elkjær / BRUD

DYBT Professionel

Som professionel mode/beautyfotograf, er behovet for detaljeorienterede og kreativt tænkende kollegaer, enormt da mange ting skal gå op i en højere enhed i en kampagne/photoshoot

Mette er i en klasse for sig – hun  er dybt professionel, super talentfuld, altid smilende og hjælpsom og så er hun bare fantastisk servicemindet og kreativ!

Jeg bliver aldrig træt af at skabe magi med Mette på holdet

Anja Ekstrøm / Fotograf